IGOR DULJAJ NEMA NAMERU DA PODNESE OSTAVKU!
Miloš Vazura i Igor Duljaj, Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

bura u humskoj

IGOR DULJAJ NEMA NAMERU DA PODNESE OSTAVKU!

Ovo je neverovatno

Objavljeno: 21:24h

Aktuelni trener FK Partizan Igor Duljaj, nalazi se na raskrnici puteva u Humskoj.

U ovom momentu zaseda Upravni odbor crno-belih na kome se rešava status Duljaja u klubu, dok za to vreme, trener crno-belih gostuje na "K1" u emisiji "Indirektno".

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport

Duljaj je javno saopštio da ne namerava da podnese ostavku, pa je "vruć krompir" prepustio upravi kluba - koji moraju da prelome i smene Duljaja:

- Pre dolaska ovde imao sam sastanak sa Milošem Vazurom i otvoreno smo pričali. Rekao sam da odluče kako je najbolje za klub. Ja ne želim da podnesem ostavku, jer smatram da mogu da iznesem ovu priču do kraja. Ostavio sam na njima da oni reše šta je najbolje po klub. Bez obzira ko se nalazi na funkcijama, oni odlučuju. U svakom slučaju rekao sam im šta imam i ne bežim od odgovornosti - rekao je Duljaj.

- Nisam baš dobro nakon jučerašnjeg poraza, ali život ide dalje. Tako je to. Ja sam uvek spreman na razgovor. Neki put se pojave dobronamerne informacije, a ponelad i zlonamerne kako bi se naškodilo klubu. Glupost je da smo se Nađ i ja svađali, to nije tačno. Dobiti namerno četvrti žuti karton to nije istina. Prihvatio Partizan u najvećem ludilu, tako da nema razloga da nešto namerno radim i ostavim ove momke sa kojima radim n cedilu. To nije istina, neću reći da je laž. Moramo videti šta se sve desilo u proteklih 10 godina. Moramo uspostaviti sistem i da znamo šta želimo. U ovom momentu Zvezda domonira, kao što je i Partizana pre toga.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso sport/K1 Indirektno)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.